Tuintip >

Grote bomen? Zomersnoei remt de groei.

Wij

Even voorstellen: Montferland hoveniers. Specialist in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en buitenruimten. Al weer ruim 16 jaar actief in Montferland en omliggende streken. 

Geachte  bezoeker,


Dank voor uw interesse in ons bedrijf.

Toen ik in 1998 het toenmalige Hoveniersbedrijf Rowan Paalvast oprichtte, had ik een bedrijf voor ogen dat zich zou onderscheiden van andere hoveniersbedrijven door de persoonlijke benadering van de klant, de kwaliteit, de originaliteit van het product en de nette manier van werken.

Montferland hoveniers is precies dat geworden.  We zijn een klein team van vier vaste medewerkers dat zich inzet voor het realiseren van tuinen en buitenruimten die voldoen aan de wensen van de gebruikers. En dat doen we met vakkennis, creativiteit en oog voor trends en duurzaamheid.

Wij realiseren kwaliteit door te werken met een team van vakbekwame hoveniers dat voortdurend wordt bijgeschoold op vaktechnisch gebied en beschikt over moderne specialistische machines voor het efficient uitvoeren van werkzaamheden. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk in eigen beheer uitgevoerd voor maximale controle op het eindresultaat.

Netheid is voor ons niet alleen een manier van werken, het is een manier van denken. Opruimen van snoei-afval en bijvegen van straatwerk is vanzelfsprekend. 

Originaliteit wordt bereikt door elk project te laten inspireren door de unieke stijl en wensen van de klant. Een tuin is een persoonlijk visitekaartje, dus een tuin is maatwerk.

Zelf vind ik het geweldig om mee te denken, ideeen en tips aan te dragen en samen tot een uitwerking te komen die naar volle tevredenheid is van de klant. Een Tuin Op Maat dus.

Vanuit onze vestiging in Didam hebben we inmiddels vele tuineigenaren in Gelderland en daarbuiten naar volle tevredenheid kunnen bedienen. Wilt u uw tuin laten aanleggen of aanpassen? Of wilt u het onderhoud uitbesteden?
Aarzel dan niet, bel ons. Het is onze passie en ons vak.


Graag tot ziens,


Rowan Paalvast