Tuintip >

Grote bomen? Zomersnoei remt de groei.

Bedrijven

Een smaakvol aangelegde buitenruimte is een goede binnenkomer voor uw zakelijke contacten.

Succes

Het oordeel dat een klant zich vormt over een product wordt lang niet alleen bepaald door het product zelf. Vaak komt de klant eerst in contact met de leverancier voordat hij het product in handen krijgt. Klanten kennen eigenschappen als degelijkheid en betrouwbaarheid vaak toe aan een product op basis van de uitstraling van het merk of de leverancier, en niet op basis van ervaring met het product zelf.
 
Hoe u als ondernemer overkomt, is dus heel bepalend voor het succes van uw product. Dat is de reden waarom auto's voor mensen met een commerciƫle functie zorgvuldig worden gekozen. Maar als u klanten in uw bedrijf ontvangt, of uw bedrijfpand staat op een zichtlocatie, dan geldt hetzelfde principe voor uw bedrijfsgebouw.

Uitstraling

De uitstraling van uw bedrijfspand wordt niet bepaald door het gebouw op zich. Het is de visuele spanning tussen het gebouw en de omgeving die de sfeer bepaalt. Zo kan een bedrijfstuin sober zijn, zodat het gebouw juist opvalt. Of de tuin straalt juist de kwaliteit uit die de bezoeker binnen mag verwachten. Elke situatie vraagt om een passende oplossing. De entree bepaalt namelijk de eerste indruk.
 

Praktisch

Groen om het bedrijf kent ook hele praktische toepassingen. Zo kunnen open terreinen worden gemaskeerd of kan de steriele aanblik van een parkeerplaats in balans worden gebracht met levendig groen. Kijk rond op een bedrijventerrein en uw oog zal getrokken worden naar een bedrijf dat investeert in haar bedrijfstuin.
 
Overigens hoeft een onderhoudsvriendelijke tuin niet saai te zijn. Er zijn genoeg planten en materialen die verrassend en kleurrijk, maar tegelijk ook onderhoudsvriendelijk zijn.

Visitekaartje

Wij zorgen dat uw buitenruimte het visitekaartje wordt van uw bedrijf. Of het nu gaat om een kleurrijke border bij de entree of een complete bedrijfstuin. U kunt bij Montferland hoveniers terecht voor het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van parken, binnentuinen en landgoederen. Maar denk ook aan eenvoudige zaken als grasmaaien en sneeuwruimen. Desgewenst verzorgen wij bakken of potten met bloemen en planten voor op uw terras of bij de entree.

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden, waarna een ontwerp en/of offerte kan worden gemaakt.