Tuintip >

Kinderen en Taxus? Verwijder de giftige besjes uit de haag.

Welkom

Welkom op de website van Montferland hoveniers: de plek waar uw en onze passie voor tuinen elkaar ontmoeten.

Een bron van inspiratie voor iedere tuinliefhebber en de weg naar praktische hulp voor elke bezitter van een tuin.

Passie

Bent u ook geraakt door de stilte van een grasveld in de volle zon, door het lijnenspel van straatwerk in verband, door de uitbundigheid van bloeiende bloemperken in talloze heldere kleuren, de metrische zuiverheid van een geknipte haag en de gouden gloed van een koikarper tussen de leliebladeren? 

Wij kunnen hier eindeloos van genieten. Niet alleen van ernaar te kijken, maar ook om het vorm te geven en te verzorgen. Het mooiste is om dat voor een ander te doen, en te weten dat iemand daar dag in, dag uit van geniet.
 

Voorstellen

Welkom bij Montferland hoveniers, een kleinschalig hoveniersbedrijf met een passie voor tuinen en gevoel voor kwaliteit. Vanuit Didam verzorgen we tuinen door heel Gelderland en daarbuiten. Of het nu gaat om een eenvoudige voortuin of een compleet landgoed, een moderne of klassieke stijl, u bent bij Montferland hoveniers aan het goede adres.

 

Website

Via deze website willen we u graag betrekken bij de mooie, maar ook complexe wereld van de tuin. Laat u inspireren door nieuwe ontwikkelingen en trends op het gebied van tuinen. Overtuig u van onze vakkundigheid aan de hand van de voorbeeldprojecten. En lees wat we op het gebied van tuinen voor u kunnen doen. 

Bent u geïnteresseerd in groen voor zakelijke toepassingen, dan vind u hier onze visie op de aankleding van het terrein rond uw bedrijf.

Wij hopen dat u door het bekijken van de website een nieuw verlangen ontdekt om meer van uzelf in uw tuin te leggen. En dat u ervan overtuigt raakt dat Montferland hoveniers u daarbij kan helpen.

 

 


Nieuws & Trends
Tuinen