Tuintip >

Grote bomen? Zomersnoei remt de groei.

Tuinen

Montferland hoveniers is uw partner bij het ontwerp, de aanleg en het onderhoud van uw tuin.

Ontdek wat wij voor u kunnen doen.

Uw tuin...

Uw tuin speelt vaak ongemerkt een belangrijke rol in uw leven. Het is de plek waar u tot rust komt, waar u 's zomers uw gasten ontvangt en waar uw kinderen dagelijks spelen. Maar uw tuin bepaalt ook de uitstraling van uw huis en draagt bij aan de sfeer van de hele straat. 
 

...het werk...

Bij de aanleg en het onderhoud van uw tuin komt nogal wat kijken. Bent u een echte tuinhobbyist? Dan ziet u dit werk waarschijnlijk als een welkome uitdaging. Maar misschien ontbreekt het u voor bepaalde werkzaamheden aan de juiste vakkennis of gereedschap. Misschien heeft u een uitgesproken smaak, maar niet de creativiteit om dit echt tot uitdrukking te laten komen in de vormgeving van uw tuin.

 

Bent u iemand zónder groene handen? Dan merkt u waarschijnlijk dat u niet echt kunt genieten van uw tuin omdat u voortdurend wordt herinnerd aan wat nog moet gebeuren. Bovendien heeft u andere bezigheden waar u wél energie van krijgt en die u dus liever doet.
 

...en wij!

En dan zijn er nog mensen die wél beschikken over de juiste vakkenis, ervaring en gereedschappen. Mensen die er plezier in hebben om een tuin te ontwerpen waar de eigenaar iets van zichzelf in herkent. Of om een tuin zo te onderhouden dat elke blik erin emotie oproept.

Dat is Montferland hoveniers. Wij willen u precies helpen met datgene waar u zelf niet aan toekomt. Zodat u én wij genieten van uw tuin. Lees op de volgende pagina's wat wij voor u kunnen doen. Of maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. 


Ontwerp
Aanleg
Aanleg